Vad händer hos kennel Langgrubban?

Alla inlägg den 29 mars 2009

Av Anna-Karin - 29 mars 2009 12:29

Kalla vann dagens tremil före Olsson och Haag. Nu coachas grabbarna av M och vi återkommer med resultat.


Igår var vi på Hogna och återlämnade Jontes och Bodils buss. Tack för lånet! Ni är toppen! Denna vecka kör vi Marcus och Kickis Volvo. Det är roligt med bilar...


Jag var på fjället med Vina och Beckie. 10 fågeltagningar på 2,5 h. Det var en bra fjälldag. 4 klockrena situationer och en med unghundvarning per hund. När de där psykbryten kommer klargörs att det är hundar och inte maskiner man har med sig. Nu kan jag skratta åt eländet, men oj så arg jag blev. LBB - lugn, behärskad, bestämd - blev nog, CAF - chockad, arg, ful i munnen. Men jag är otroligt imponerad av de 8 bra tagningarna. Coola Beckie visade fina res med fräs på de lite luriga fåglarna och Vina har lämnat skendräktigheten bakom sig och gick fullt ut igen. Ha, vad jag kommer få roligt till hösten.


M och barnen var ute på skidspåren och avverkade några km. Sedan stod det bad på programmet. När jag kom tillbaka så träffade jag på Björn Bromée med ett låååååångt hundspann. Jag fick några tips hur jag kan utveckla min slädkörning och ska ut och öva efter lunch. Det var meningen att hela hundhopen och barn skulle ut och grilla, men vi bangade när det kräksnöar idag.


Nu var det varmkorv beställt. *** A-K


Ovido - Quiz & Flashcards