Vad händer hos kennel Langgrubban?

Alla inlägg den 8 mars 2009

Av Anna-Karin - 8 mars 2009 21:22

Grattis Simon till en bra Folksam cup helg!


Kusin Simon vann H15 jaktstarten 2,5+5. Farbror Mattis är sååå stolt!


Läs mer på >>> www.skidsport.com

Av Anna-Karin - 8 mars 2009 21:18

...att rekommendera MÄN SOM HATAR KVINNOR. Var på bio med underbara Mirja i torsdags. Filmen var lika bra som boken, alltså jätte bra!

*** A-K

Av Anna-Karin - 8 mars 2009 21:02

Det var en härlig fm framför TV:n. Brasa, kaffe med mjölk och full fart av Kalla i skidspåret. Sedan blev det snöskottning (med när jag tittar ut nu, så är det "ogjort" igen...). Det är inte klokt vad snö det är denna vinter, men jag säger som farfar - De är bara en sak som är bra med all den här snön. Den kommer ju ner själv, man måste inte upp å hämta den! - Helt rätt!


Pigg av all frisk luft blev det ingen mer skidåkning i soffan (men vi missade ju inget...), utan det blev fortsatt röjning inne. Det var nästan så jag tänkte ta in snöskyffeln ett tag. Barbisar, gosedjur, DVD:er, hundar och väskor över hela hallgolvet.


Jo, ett tack till Kalla... Förutom för er bra åkning (grattis!), M ringde hem och lät lite skamsen, han hade fått "skäll" av fröken Kalla. Varför då? Jo, han hade inte uppmärksammat tjejerna på den internationella kvinnodagen... å inte mig heller...

 :-) Heja, Charlotte! Du är bara bäst!


Ha, ha. Det är inte lätt att vara man i dagens samhälle (tror jag).
MEN det är inte lätt att vara kvinna heller!


*** A-K

Ovido - Quiz & Flashcards