Vad händer hos kennel Langgrubban?

Alla inlägg den 2 juli 2009

Av Anna-Karin - 2 juli 2009 23:52

... det var en jobbig dag. Nästan som att jobba... ;-)

Först skickades familjen med Thomas till Näversjön och sedan var det några ensamma timmar i huset. Hua, det var alldeles tyst och skönt. Efter den uppladdningen bar det av till staden. Stor-shopping av nya semesterböcker, stövlar till kalasklänningen och lite annat smått och gott. Foten fick sig en omgång hos sjukgymnasten. Det blir bättre!!! :-)


Upphämtning av Beckie och barnen Schaffer och sedan styrde Peggan mot Näversjön i kvällningen. Kicki, Tina och jag hade ett första möte inför NNFK-jaktprovet i Bruksvallarna i september a la "Jag har en plan...". Skämt och sido så ska det bli jätte roligt. Visst är det mycket jobb att arragera ett prov, men kul när man jobbar med så bra kompisar.


Beckie fick simträna medan vi planerade. Mattis coachade med "Du ligger 5 sekunder efter. Jobba, jobba...". Ni ser honom framför er va, fast klädd i shorts i stället för skidöverdragskläder. :-)


Barnen hade en toppen dag med bad, fiske och annat spännande. Det är något för Hundensgård att satsa på om de någon gång skulle tröttna på hundarna. Ni är mysigast!


Imorgon är det nya äventyr som väntar! *** A-K


En favvobild i repris. Beckie på påsklovet.

Ovido - Quiz & Flashcards