Vad händer hos kennel Langgrubban?

Alla inlägg den 19 april 2009

Av Anna-Karin - 19 april 2009 13:32

Nu är säsongens sista skidtävling körd. Igår var det Fjälltoppsloppet där både Joel och Liv åkte. Joel ramlade två eller om det var tre gånger under loppet och var inte riktigt i slag, men han gjorde sitt bästa och kämpade så han var ändå rätt nöjd med dagen och palceringen 11 av 27 startande i H9.


Liv var som en solstråle hela dagen och hade jätte kul. Hon skatade hela vägen (800 m) och gjorde som Charlotte utför backarna, fartställning! Det var 47 flickor 0-8 år som startade. Hoppas på att Jocke/Till fjälls lägger ut bilder från helgen. (www.tillfjalls.se)


Ja, förutom loppets vurpor så ramlade Joel 5 gånger till när han skulle åka morgondagens/dagens störtloppsbana. (Knallecrossen, utförstävling på längdskidor.) Någon av dessa kraschar resulterade i att han bröt sitt tredje par skidor denna säsong. Krm. Till dagens race fick han låna skidor av en kompis (Tack Konrad!). Skidorna gick bra och han stod på benen hela vägen och slutade även idag på 11 plats av 49 pojkar 0-10 år. Tyvärr en placering och en sekund från att gå vidare till final (Topp 10). Men det kanske var lite tur också...


Här hittar du info från helgens tävlingar i Bruksvallarna

http://fjalltopploppet.se/. LIVESÄNDNING!


Vi har inte tränat hundarna så mycket som vi önskat detta lov, men vi mår alla bättre och alla hundarna har fått några rejäla träningsrundor. Nu håller vi tummarna för Mike som gör debut i segrarklass i Lofsdalen och Cosmo som startar öppenklass nästa helg.


Vi har fortfarande ingen bil, så jag ska fundera ut hur jag ska ta mig till jobbet imorgon. Marcus sålde vår lånebil under påsken, ibland går det snabbt ;-). Men det var en bra bil, den första Volvo jag gillat:-)


Nä, nu ska jag packa bussen och sedan se finalerna på skicrossen. Vi ska heja på Frida och Maria i D13-14. *** A-K

Ovido - Quiz & Flashcards