Vad händer hos kennel Langgrubban?

Alla inlägg den 8 september 2008

Av Anna-Karin - 8 september 2008 17:25

Jag tror att Edevik är ett av mina favvoställen! Varje år går diskussionen hemma... ska vi åka eller ej... Jag proppsar för det då jag har tagit pris i alla mina starter där, dock aldrig med egen hund. Jag vet inte vad jag gör på fjället;-) I år åkte Mattis upp med Vina och Beckie och kom hem med en premie. Beckie erövrade 2 Ökl! Minuset för dagen var att hon inte kunde visa resning i sina två fågelarbeten, då fåglarna lättade båda gångerna när Mattis var på väg upp. Vad är då hemligheten???


Jo, Beckie har varit på fjälltur vid Drommen med ett 70-tal Prolympia elever och gosat vid lägerelden och ätit kassler. Förutom goset och godsakerna, så blir det rätt så livat när ett gäng i åk 7 lever friluftsliv. Hon fick högsta betyg på det mentaltestet. Hon är även världsmästare på att mysa i mattes sovsäck.


Dag 2 på fjället gick vi in på träningsmarken i Gräftåvallen och hon visade upp ett fint fågelarbete för ett nyfiket gäng. Vi hade flera ripor i luften, så nog fick eleverna uppleva fjällets godbitar i störtregnet, men vad gjorde väl det när hon var så duktig (elevcitat).


Vad hände mer i Edevik. Jo, Vina, Clinta och Cosmo gick fortsatt mycket bra men kom inte för fågel. Det gjorde däremot Mike och Ulf som fick ytterligare en 1 Ukl. Grattis till er!


Nu är det en guldårstid! (Vad jag gjort i helgen? Varit på dopning av en kompis lille son. Presenten var given, Peltor hörselkåpor for kids!)


Må så gott i höstsolen!

Ovido - Quiz & Flashcards