Vad händer hos kennel Langgrubban?

Alla inlägg den 22 september 2009

Av Anna-Karin - 22 september 2009 18:37

Ja, nu känns det i kroppen att man lever. Helgen var hektisk, men otroligt rolig. M startade hundarna båda dagarna då jag fixade med provet även på söndagen.


Resumé: Vina hade svårt med fåglarna. Efter 4 stötar på lördagen med full respekt så rann hon efter några meter på den femte. Detta skedde inom loppet av 10 min i andra släpp. På söndagen gjorde hon en liknande tabbe. Men M var nöjd med henne överlag så hon är förlåten. Nu är Vina på antingen semester eller träningsläger... hon blev kvar hos pappa i Bruks nu när Syra är justerad. Jag hoppas att de blir ett fint höstteam.


Beckie gick hela lördagen och söndagen utan att fixa några prissituationer. Stötar med respekt på de svåra fåglarna. Totalt var det 8 pristagare på provet i 8 partier... ur dåligt, men tyvärr var inte fåglarna samarbetsvilliga denna helg. För de flesta hundar hade chans på fågel och vissa många chanser och kontakter. Vädret var toppen och flera goda vänner medverkade. Ja, ja man kan inte få allt här i världen.


Nu är jag nöjd att vara hemma igen. Peggan är också hemma, ska försöka bli kompis med henne igen denna vecka. Å det kan bli svårt...


Nu ska sommarens pelagoner in! *** A-K  

Ovido - Quiz & Flashcards